Velkommen til Fenris Film & Multimedia

 

Bryllupsfilmen                          

2004, 10 min., instr. Mikkel Stolt

”Bryllupsfilmen” foregår i København og Fredensborg den 14. maj 2004, og så ved vi jo nok, hvad den handler om!? Men hovedpersonen (som vist også er instruktøren) er faktisk i familie med brudgommen. Lidt langt ude måske, og ikke helt officielt – men alligevel. Nu vil han på selve dagen optage en hyldestfilm til sin kvart-kvart-kvart fætter. Da det jo var en ret sindssyg og forvirrende dag, er filmen blevet lidt af en bastard, og hovedpersonen - og instruktøren - løber faktisk lidt sur i det. I denne dokumentariske satire er det faktisk i sidste ende nok mest ham selv og de andre medløbere, der bliver gjort grin med.

Instruktøren kalder selv genren for DOKomedie, hvilket vil sige, at den både er sandfærdigt dokumentarisk og sjov – på en måde! En DOKomedie skal nemlig være satirisk over for det beskrevne dokumentariske materiale, og han har udviklet et slags manifest for genren. Men det er måske at tage det hele lidt for højtideligt? Det har dog ikke forhindret ham i at oprette en hel blog om emnet: Docomedy Now.

Filmen kørte på hedengangne Skandinavia.tv og også som VOD på Movieurope.com. Se den her nedenfor.

Foto: Jeppe Raasthøj  Klip: Lars Bo Kimergård  Lydefterarbejde: Per Nordentoft  Musik: Mikkel Stolt Producere: Raasthøj/Stolt

Filmen er støttet af Danske Filminstruktørers Legatudvalg og havde premiere i P.H.Caféen's biograf d. 9/11 2004.

 

Med engelske undertekster: